Belettering & Carwrapping

Home / Belettering & Carwrapping

Belettering & Carwrapping

Door toepassing van belettering kunnen Auto’s, Ramen, Gevels, Interieur en diverse andere ondergronden voorzien worden van uw logo, teksten en afbeelding(en). Uw huisstijl kan ook worden doorgetrokken met de kleuren of patronen uit uw logo. Hiermee creëert u een hoge herkenbaarheid  en inprenting bij voorbijgangers en bezoekers.

Signair heeft naast standaard belettering tevens het populaire specialisme carwrapping in huis. Carwrapping, vrij vertaald ‘inpakken van auto’s’, is inmiddels een bekende folietechniek, waarbij een auto niet alleen beletterd wordt, maar juist in grote delen of geheel wordt ingepakt in een bepaalde folie.

Voor belettering wordt o.a. gegoten snijvinyl gebruikt in de meest uiteenlopende kleuren. Signair heeft, dankzij een goed contact met enkele nauwkeurig geselecteerde leveranciers, de beschikking over een gigantisch scala aan folies.

Alle kleuren van- en voorbij de regenboog, in mat en glans, en specialties als o.a.; Antracite, Goud, Zilver, Pearl, Aluminium, Chrome, Metallics, Reflecterende en Fluorescerende kleuren. Voor Carwrapping kan daar nog een scala aan folies worden toegevoegd; Carbon, Alligator, Leder en Variochrome (kleur afhankelijk van lichtval). Allen beschikbaar in diverse kleuren. Uiteraard zijn bijna alle voorhanden zijnde folies te combineren voor een creatief ontwerp!